Byggfirmor verksamma i Upphärad

Annons:
I staden Upphärad finns totalt 1 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Upphärad eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Upphärad. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Upphärad kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Upphärad

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Upphärad så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Upphärad så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Upphärad passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland.

Skoglund Bygg & Inredning I Trollhättan AB
Åsakav. 13
461 79 Upphärad

Annons:

Snickare i Upphärad

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Upphärad vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Upphärad.

Bygginfo om Upphärad

Upphärad är en tätort i södra delen av Trollhättans kommun och kyrkbyn i Upphärads socken. Upphärad ligger 18 km söder om Trollhättan, och är uppbyggd kring en numera nedlagd järnvägsstation på Bergslagsbanan.

Yta: 59,12 hektar
Invånarantal: 588, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Upphärad här om du vill veta mer än byggrelaterat i Upphärad.