Byggfirmor verksamma i Timmele

Annons:
I staden Timmele finns totalt 6 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Timmele eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Timmele. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Timmele kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Timmele

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Timmele så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Timmele så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Timmele passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland.

Högryd Bygg & Fix AB
Hagmarksv. 8
523 72 Timmele


Oc Montage AB
Gårdav. 23
523 72 Timmele


Stickor & Spån Byggnads AB
Nilsagården 234
523 92 Timmele


Timmele Bygg AB
Hökerumsv. 14
523 72 Timmele


Timmele Fastigheter AB
Hökerumsv. 14
523 72 Timmele


UBAB Ulricehamns Betong AB
Betongv. 1
523 92 Timmele

Annons:

Snickare i Timmele

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Timmele vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Timmele.

Bygginfo om Timmele

Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Yta: 121,01 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Timmele här om du vill veta mer än byggrelaterat i Timmele.