Byggfirmor verksamma i Strömstad

Annons:
I staden Strömstad finns totalt 4 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Strömstad eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Strömstad. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Strömstad kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Strömstad

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Strömstad så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Strömstad så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Strömstad passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland.

Dahlbergs Bygg & Måleri
Solrosg. 1
452 33 Strömstad


Hansson , Johan
Tjärnö Korsnäs 1
452 96 STRÖMSTAD


René Nielsen Bygg AB
Starev. 35
452 97 Strömstad


Skee Bygg AB
Bastekärr Krageröd 1
452 94 STRÖMSTAD

Annons:

Snickare i Strömstad

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Strömstad vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Strömstad.

Bygginfo om Strömstad

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånarantal: 6288, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Strömstad här om du vill veta mer än byggrelaterat i Strömstad.