Byggfirmor verksamma i Lysekil

Annons:
I staden Lysekil finns totalt 6 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Lysekil eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Lysekil. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Lysekil kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Lysekil

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Lysekil så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Lysekil så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Lysekil passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland.

Amitus I Lysekil AB
070 - 422 54 74Byggtjänst i Lysekil AB
Verkstadsg. 19
453 30 Lysekil


Holst Byggservice
Torpg. 25
453 40 LYSEKIL


Horsö Bygg & Entreprenad AB
Kyrkeby Furudalen 120
453 92 Lysekil


LL Bygg och Fastighetsservice
Färgareg. 12
453 33 LYSEKIL


Mikael Mellgren Byggnads AB
Industriv. 12
453 38 Lysekil

Annons:

Snickare i Lysekil

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Lysekil vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Lysekil.

Bygginfo om Lysekil

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Lysekil här om du vill veta mer än byggrelaterat i Lysekil.