Byggfirmor verksamma i Lerum

Annons:
I staden Lerum finns totalt 3 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Lerum eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Lerum. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Lerum kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Lerum

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Lerum så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Lerum så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Lerum passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland.

Almedals Bygg AB
Torpadalsbacken 10 B
443 33 Lerum


Flodén Byggnads AB
Göteborgsv. 23
443 30 LERUM


GBJ Bygg Väst AB
Göteborgsv. 3 A
443 30 LERUM

Annons:

Snickare i Lerum

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Lerum vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Lerum.

Bygginfo om Lerum

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Lerum här om du vill veta mer än byggrelaterat i Lerum.