Byggfirmor verksamma i Kungshamn

Annons:
I staden Kungshamn finns totalt 15 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Kungshamn eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Kungshamn. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Kungshamn kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Kungshamn

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Kungshamn så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Kungshamn så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Kungshamn passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland.

A Bothén AB
Delfing. 7
456 32 Kungshamn


Bgs Svensson AB
Televerksv. 15
456 33 KUNGSHAMN


Blomsters Bygg AB
Televerksv. 11
456 33 KUNGSHAMN


Bygg-Anders Byggkonsult
Strandrågsstigen 1
456 34 Kungshamn


Bygg-Anders I Kungshamn AB
Strandrågsstigen 1
456 34 Kungshamn


Byggdelsbolaget AB
Hogenäs Industriområde 13
456 91 KUNGSHAMN


COMFORT KUNGSHAMN
Dinglev. 54
456 31 KUNGSHAMN


Entreprenadab Stig Sjöberg
Terrassg. 16
456 32 Kungshamn


Escudeiro Sten HB
Stenhuggareg. 4
456 32 Kungshamn


Klippsjöns Entreprenad & Försäljning AB
Serpentinv. 25
456 32 Kungshamn


Lunkab Bygg AB
Vägga Sörgård 34
456 34 Kungshamn


M. Blomsters Bygg AB
Sjömärkeg. 12
456 34 Kungshamn


Niclas Berndtssons Bygg AB
Nyg. 1
456 31 KUNGSHAMN


Pontus K Bygg AB
Förmansg. 11
456 32 Kungshamn


Sydsvenska Takentreprenad Väst
Hovenäs Orrvik 2
456 91 KUNGSHAMN

Annons:

Snickare i Kungshamn

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Kungshamn vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Kungshamn.

Bygginfo om Kungshamn

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Kungshamn här om du vill veta mer än byggrelaterat i Kungshamn.