Byggfirmor verksamma i Kungälv

Annons:
I staden Kungälv finns totalt 4 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Kungälv eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Kungälv. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Kungälv kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Kungälv

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Kungälv så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Kungälv så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Kungälv passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland.

Bilfinger Industrial Services Sweden AB
Rattg. 4
442 40 Kungälv


Just Det, AB
Solbräckegatan 43
442 45 KUNGÄLV


Kungälvs Snickeri AB
Bilg. 10
442 40 Kungälv


Tellestams Byggnads AB
Bultg. 22
442 40 Kungälv

Annons:

Snickare i Kungälv

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Kungälv vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Kungälv.

Bygginfo om Kungälv

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Kungälv här om du vill veta mer än byggrelaterat i Kungälv.