Byggfirmor verksamma i Kållekärr

Annons:
I staden Kållekärr finns totalt 13 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Kållekärr eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Kållekärr. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Kållekärr kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Kållekärr

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Kållekärr så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Kållekärr så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Kållekärr passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland.

AB Hugra
Huseberg 115
471 93 Kållekärr


Anders Borg Solutions
Kåtorp 14
471 93 Kållekärr


Broks Bygg AB
Brok 55
471 93 Kållekärr


D & D Tjörn HB
Röseliden 58
471 93 Kållekärr


F.C Maritima
Wallhamn 1-20
471 93 Kållekärr


Hantverkarpoolen Väst AB
Nicklassons Väg 10
471 94 KÅLLEKÄRR


Konrads Byggfirma På Tjörn
Rävlanda 330
471 93 Kållekärr


MiljöBoHus
Gunneby 60
471 93 Kållekärr


Mrk Entreprenad AB
Vallhamn industriväg 208
471 93 Kållekärr


Petzon Snickeri & Inredning AB
Åseby 13
471 93 Kållekärr


Ribe Bygg AB
Röra Strandv. 40
471 93 Kållekärr


Roland Karlsson Byggnadsfirma
Henriks v. 2
471 94 KÅLLEKÄRR


Roland Karlsson Byggnadsfirma AB
Henriks v. 2
471 94 KÅLLEKÄRR

Annons:

Snickare i Kållekärr

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Kållekärr vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Kållekärr.

Bygginfo om Kållekärr

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Kållekärr här om du vill veta mer än byggrelaterat i Kållekärr.