Byggfirmor verksamma i Horred

Annons:
I staden Horred finns totalt 12 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Horred eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Horred. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Horred kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Horred

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Horred så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Horred så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Horred passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland.

Benny Isberg M.E.F.
Måndagsv. 3
519 30 Horred


Detol AB
Sundholmen Hinnared
519 90 Horred


Fiber Väster Om Viskan Ekonomisk Förening
Lindhult Hålegärde 2
519 90 Horred


Firma Svca - Byggtjänst
Helsjöv. 18
519 90 Horred


Hans Johansson Bygg i Horred
Vassev. 5
519 30 Horred


Horreds Byggpower AB
Stationsv. 40
519 31 HORRED


Lms Betongteknik
Kanared Näverås
519 90 Horred


Mortensens Mureri AB
Loftsgårdsv. 3
519 30 Horred


Murteamet AB
Loftsgårdsv. 3
519 30 Horred


Norström, Anders
Elinegärde Bergsjön 1
519 90 Horred


Robin Olofsson Bygg AB
Linnev. 11 G
519 31 HORRED


Toftakärr Bygg AB
Hökhult Dammhyddan
519 90 Horred

Annons:

Snickare i Horred

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Horred vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Horred.

Bygginfo om Horred

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånarantal: 1271, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Horred här om du vill veta mer än byggrelaterat i Horred.