Byggfirmor verksamma i Harestad

Annons:
I staden Harestad finns totalt 3 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Harestad eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Harestad. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Harestad kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Harestad

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Harestad så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Harestad så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Harestad passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland.

Kungälvs Hästtransportcenter
V. Röd 355
442 74 HARESTAD


Mur & Fastighetstjänst I Väst, AB
Hammar 300
442 74 HARESTAD


S:t Jörgens Snickerier
Flateby 140
442 74 HARESTAD

Annons:

Snickare i Harestad

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Harestad vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Harestad.

Bygginfo om Harestad

Harestads socken i Bohuslän ingick i Inlands Södre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Harestads distrikt. Harestads socken ligger sydväst om Kungälv norr om Nordre älv och dess mynning i Kattegatt.

Yta: 21 km2
Invånarantal: 951, år 2000

Du kan hitta mer info om staden Harestad här om du vill veta mer än byggrelaterat i Harestad.