Byggfirmor verksamma i Hålta

Annons:
I staden Hålta finns totalt 8 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Hålta eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Hålta. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Hålta kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Hålta

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Hålta så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Hålta så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Hålta passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland.

Across Transport O Montage
Veneröd 437
442 95 HÅLTA


Ericson Entreprenad i Aröd
Vävra 170
442 95 HÅLTA


Hålta Entreprenad AB
St. Risby 510
442 95 HÅLTA


Jonas Andersson Bygg & Entreprenad I Kungälv AB
Lilla Risby
442 95 HÅLTA


Jonas Anderssons Bygg och Entreprenad
L. Risby 190
442 95 HÅLTA


Sht Entreprenad Väst AB
Granneby 210
442 95 HÅLTA


Snickarjansson i Hålta AB
Lökebergsv. 24
442 95 HÅLTA


Tomtom Bygg
St. Risby 630
442 95 HÅLTA

Annons:

Snickare i Hålta

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Hålta vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Hålta.

Bygginfo om Hålta

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånarantal: 983, år 2000

Du kan hitta mer info om staden Hålta här om du vill veta mer än byggrelaterat i Hålta.