Byggfirmor verksamma i Hajom

Annons:
I staden Hajom finns totalt 9 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Hajom eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Hajom. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Hajom kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Hajom

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Hajom så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Hajom så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Hajom passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland.

Allan Wiberg
Hede Karlslid
511 97 Hajom


Anders Löfgren
Hajoms Skog Grönelid
511 97 Hajom


Björkeberga Bygg AB
Hjorttorp Björkeberga
511 97 Hajom


Bröderna Jonasson På Djupet AB
Hajoms by 1
511 97 Hajom


Ekbacken Bygg
Mölnebacka
511 97 Hajom


Entreprenadcenter i Väst AB
Hajomsv. 28
511 97 Hajom


Jacobssons Schakt AB
Borred Elfsvik 1
511 97 Hajom


Schewenius, Lars
Nödinge Bäcka
511 97 Hajom


Spåretorps Entreprenad AB
Bölabron 1
511 97 Hajom

Annons:

Snickare i Hajom

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Hajom vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Hajom.

Bygginfo om Hajom

Hajom är kyrkbyn i Hajoms socken och en ort i Marks kommuns västra del. I det lilla centrum som bildas av medeltidskyrkan från 1100-talet, Hajoms kyrka, och omkringliggande byggnader finns en mataffär samt ett "Ur & Skur" dagis.

Yta: 19 hektar
Invånarantal: 64, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Hajom här om du vill veta mer än byggrelaterat i Hajom.