Byggfirmor verksamma i Floda

Annons:
I staden Floda finns totalt 11 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Floda eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Floda. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Floda kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Floda

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Floda så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Floda så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Floda passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland.

AI Bygg & Inredning AB
Lärkv. 13
448 35 Floda


B M Bygg Och Snickeriservice HB
Gökv. 4
448 35 Floda


Berghäll Allservice AB
Ekv. 3 B
448 33 Floda


E B M ( Ekelunds Bygg Mark )
Skallsjö Ängars v. 72
448 31 Floda


Grundia AB
Surbrunnsv. 5
448 30 FLODA


Johansson, Rickard
Klockljungv. 9
448 31 Floda


Slöjd & Byggvård
Otto Salomons v. 16
448 92 FLODA


Standerth Byggservice
Ljungbyv. 5
448 31 Floda


Thords Murartjänst AB
Nolås-anders v. 12
448 31 Floda


Vallhamra Bygg, AB
Ljunghögsv. 21
448 31 Floda


Wera Byggnads AB
Offerplatsv. 6
448 32 FLODA

Annons:

Snickare i Floda

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Floda vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Floda.

Bygginfo om Floda

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Floda här om du vill veta mer än byggrelaterat i Floda.