Byggfirmor verksamma i Borås

Annons:
I staden Borås finns totalt 8 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Borås eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Borås. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Borås kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Borås

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Borås så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Borås så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Borås passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland.

Geo-Byggen AB
Sjöliden 3
506 47 Borås


MoMa Tjänst AB
Björkhemsg. 69
506 46 BORÅS


Olofsson Bygg & Entreprenad AB
Kindsg. 5
504 50 Borås


RO-Gruppen AB
Wieslanders Väg 4
504 31 BORÅS


Service Team i Borås AB
Rosendalsg. 4
504 52 Borås


Sjuhärads Bygg i Borås AB
Ålandsg. 3
504 41 Borås


Strängbetong AB
St. Kyrkog. 4
503 31 Borås


T M Borås Bygg AB
Mårtensg. 5 B
504 41 Borås

Annons:

Snickare i Borås

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Borås vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Borås.

Bygginfo om Borås

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Borås här om du vill veta mer än byggrelaterat i Borås.