Byggfirmor verksamma i Bäckefors

Annons:
I staden Bäckefors finns totalt 6 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Bäckefors eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Bäckefors. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Bäckefors kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Bäckefors

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Bäckefors så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Bäckefors så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Bäckefors passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland.

Arne Henry Karlsson
Hängesten 3
668 94 BÄCKEFORS


HB Km Byggservice
Gullringsv. 5
668 40 Bäckefors


Hedströms Bygg & Fastighets Service AB
Brukshagsgatan 5
668 40 Bäckefors


I.H. Byggservice HB
G. Bruksg. 38
668 40 Bäckefors


Nouwt, Iris
Bäckens Gård 1
668 94 BÄCKEFORS


Skruvat och Klart I Bohuslän AB
Brukshagsvägen 5
668 40 Bäckefors

Annons:

Snickare i Bäckefors

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Bäckefors vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Bäckefors.

Bygginfo om Bäckefors

Bäckefors är en tätort i Bengtsfors kommun i Dalsland. Dalslands sjukhus ligger i Bäckefors. I Bäckefors har det legat främst järn- och pappersbruk men samtliga är nedlagda sedan länge.

Yta: 140,00 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Bäckefors här om du vill veta mer än byggrelaterat i Bäckefors.