Byggfirmor verksamma i Salbohed

Annons:
I staden Salbohed finns totalt 3 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Salbohed eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Salbohed. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Salbohed kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västmanland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Salbohed

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Salbohed så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Salbohed så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Salbohed passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västmanland.

Gussjö Mark AB
Gussjö Per-ers 190
733 63 Salbohed


Gussjö Mur & Bygg
Gussjö 118
733 63 Salbohed


Ke Engineering AB
Väster Vrenninge 130
733 63 Salbohed

Annons:

Snickare i Salbohed

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Salbohed vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Salbohed.

Bygginfo om Salbohed

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Salbohed här om du vill veta mer än byggrelaterat i Salbohed.