Byggfirmor verksamma i Sala

Annons:
I staden Sala finns totalt 9 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Sala eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Sala. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Sala kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västmanland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Sala

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Sala så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Sala så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Sala passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västmanland.

FÖ Bygg i Sala AB
Fabriksg. 2
733 39 Sala


Kai Enströms Måleri
Skälby 162
733 91 Sala


Littersbo Lantbygg
Littersbo 181
733 92 SALA


Lundells Bygg & Entreprenad AB
Gullvalla 186
733 96 SALA


Nyströms Bygg & Redovisning AB
Ljömsebo Gård 103
733 97 Sala


Sala Bygg och Brandskyddspartner AB
Fasenbo 111
733 92 SALA


Sala Mureri & Kakel KB
Bergslagsg. 1
733 31 Sala


Vangbo Byggtjänst
Löjtnantsberg 102
733 94 SALA


Vvm Byggnation AB
Skytteg. 9
733 34 SALA

Annons:

Snickare i Sala

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Sala vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Sala.

Bygginfo om Sala

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Sala här om du vill veta mer än byggrelaterat i Sala.