Byggfirmor verksamma i Kolbäck

Annons:
I staden Kolbäck finns totalt 12 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Kolbäck eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Kolbäck. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Kolbäck kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västmanland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Kolbäck

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Kolbäck så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Kolbäck så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Kolbäck passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västmanland.

Dz Bil Och Montage AB
Herrevadsv. 3
734 51 KOLBÄCK


HB Lasse Bergqvist Byggservice
Lövgård
734 93 KOLBÄCK


K J Bygg AB
L. Åskebro 1
734 93 KOLBÄCK


Lega Byggen Leif Avelin
Villag. 13
734 51 KOLBÄCK


M Glas Bygg & Trädgård
Vallg. 9
734 50 Kolbäck


Montage Teknik Olof Wijk Västerås
Hagv. 5 B
734 50 Kolbäck


Nova House Of Care AB
Ribbholmsslingan 7
734 93 KOLBÄCK


Olfsta Fastighets HB
Bergsg. 11
734 51 KOLBÄCK


Per Erik Nilsson
Köpingsv. 28
734 51 KOLBÄCK


Pk Fastighetsteknik
Hässelby 12
734 93 KOLBÄCK


Sörstafors Snickeri AB
Sörstafors 9
734 51 KOLBÄCK


Uffe Günzel AB
Vallmog. 28
734 50 Kolbäck

Annons:

Snickare i Kolbäck

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Kolbäck vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Kolbäck.

Bygginfo om Kolbäck

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Kolbäck här om du vill veta mer än byggrelaterat i Kolbäck.