Byggfirmor verksamma i Hallstahammar

Annons:
I staden Hallstahammar finns totalt 9 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Hallstahammar eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Hallstahammar. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Hallstahammar kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västmanland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Hallstahammar

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Hallstahammar så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Hallstahammar så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Hallstahammar passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västmanland.

Ahb Bygg & Entreprenad AB
Trångfors 6
734 91 HALLSTAHAMMAR


Dnd Building Successâ AB
Starkg. 5
734 30 Hallstahammar


E. Sjöströms Bygg
Alvg. 24
734 36 Hallstahammar


Eriksberg
Eriksbergsv. 15
734 92 Hallstahammar


Munkspisen Mureri&Kakel AB
Bergslagsv. 63
734 40 HALLSTAHAMMAR


Mälarentreprenad I Hallstahammar AB
Förunda 28
734 91 HALLSTAHAMMAR


Plåt o. Fastighetsservice, Byggfirma
Alvg. 26
734 36 Hallstahammar


Sellens Byggfirma
Ålby 1
734 92 Hallstahammar


Sten- & Trähusvillan I Sverige AB
Hallstahammar
734 30 Hallstahammar

Annons:

Snickare i Hallstahammar

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Hallstahammar vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Hallstahammar.

Bygginfo om Hallstahammar

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Hallstahammar här om du vill veta mer än byggrelaterat i Hallstahammar.