Byggfirmor verksamma i Torpshammar

Annons:
I staden Torpshammar finns totalt 6 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Torpshammar eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Torpshammar. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Torpshammar kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västernorrland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Torpshammar

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Torpshammar så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Torpshammar så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Torpshammar passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västernorrland.

A-Bygg Torpshammar
Småbov. 4 A
840 13 Torpshammar


Byggnadsfirma Roger Eriksson
Ö. Munkbyn 434
840 13 Torpshammar


Mats Idh Bygg AB
Flata Erik-svens 923
840 13 Torpshammar


Snickarna Torpshammar AB
Klöstre 302
840 13 Torpshammar


Vattenfall Services Nordic AB
Grönsta 613
840 13 Torpshammar


Weand Byggnads AB
Forsg. 2
840 13 Torpshammar

Annons:

Snickare i Torpshammar

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Torpshammar vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Torpshammar.

Bygginfo om Torpshammar

Torpshammar, tätort i Ånge kommun, Medelpad. Orten är belägen där Gimån mynnar i Ljungan. Torpshammar inhyser bland annat äventyrshuset Boda Borgs allra första anläggning, dagis, skola med låg- och mellanstadie, herrgårdspensionat, Coop-nära butik, pizzeria, Torpshammars IF.

Yta: 163,23 hektar
Invånarantal: 444, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Torpshammar här om du vill veta mer än byggrelaterat i Torpshammar.