Byggfirmor verksamma i Timrå

Annons:
I staden Timrå finns totalt 9 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Timrå eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Timrå. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Timrå kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västernorrland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Timrå

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Timrå så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Timrå så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Timrå passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västernorrland.

A. Winberg Demontering O Svets
070 - 265 68 66Andersson, Thomas
Rörv. 32
861 33 TIMRÅ


BEKAB
Hantverksv. 3 A
861 36 Timrå


Bergvärme AB
Hantverksv. 3 A
861 36 Timrå


Jorima Brandskydd, AB
Terminalv. 14
861 36 Timrå


PL Bygg & Inredning Sundsvall AB
Terminalv. 28
861 36 Timrå


Pj Industri & Hus Service, AB
Kungsv. 103
861 35 TIMRÅ


West Roads, AB
Terminalv. 30
861 36 Timrå


Wifsta Entreprenad AB
Vitög. 6
861 35 TIMRÅ

Annons:

Snickare i Timrå

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Timrå vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Timrå.

Bygginfo om Timrå

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Timrå här om du vill veta mer än byggrelaterat i Timrå.