Byggfirmor verksamma i Sollefteå

Annons:
I staden Sollefteå finns totalt 10 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Sollefteå eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Sollefteå. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Sollefteå kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västernorrland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Sollefteå

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Sollefteå så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Sollefteå så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Sollefteå passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västernorrland.

Aronsson Dyk & Byggtjänster AB
070 - 526 02 35Barstolpen Trä 48
Centrumplan 5
881 31 SOLLEFTEÅ


Bygg & Mark Hans Åkerman
Skarped 214
881 94 Sollefteå


Bygg-Tore AB
Tvärv. 3
881 32 Sollefteå


Metallkraft Karosseri O Svets AB
Slättv. 1
881 34 Sollefteå


NCC Construction
Storg. 33 A
881 30 Sollefteå


ONE Nordic
Granvågsv. 1
881 33 SOLLEFTEÅ


Peab
Nipan 180
881 52 Sollefteå


Sollefteå Såg & Borrteknik SBT AB
Västgranvåg 232
881 91 SOLLEFTEÅ


Strinne Bygg o. Snickeri
Västerstrinne 227
881 92 Sollefteå

Annons:

Snickare i Sollefteå

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Sollefteå vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Sollefteå.

Bygginfo om Sollefteå

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Sollefteå här om du vill veta mer än byggrelaterat i Sollefteå.