Byggfirmor verksamma i Liden

Annons:
I staden Liden finns totalt 5 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Liden eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Liden. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Liden kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västernorrland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Liden

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Liden så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Liden så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Liden passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västernorrland.

Hjerpe Bygg HB, Leif
Husåsv. 28
860 41 LIDEN


Industrirör I Liden AB
Husåsv. 41
860 41 LIDEN


K Lind Bygg AB
Sunnås 114
860 41 LIDEN


Thomas Sjölund Bygg & Finsnickeri AB
Åsen 143
860 41 LIDEN


Vattenfall Services Nordic AB
Järkvissle 325
860 41 LIDEN

Annons:

Snickare i Liden

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Liden vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Liden.

Bygginfo om Liden

Liden är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Lidens socken belägen cirka 45 kilometer nordväst om Sundsvall, vid Indalsälven.

Yta: 64,78 hektar
Invånarantal: 254, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Liden här om du vill veta mer än byggrelaterat i Liden.