Byggfirmor verksamma i Långsele

Annons:
I staden Långsele finns totalt 4 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Långsele eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Långsele. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Långsele kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västernorrland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Långsele

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Långsele så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Långsele så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Långsele passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västernorrland.

Aronsson, Benny
Spetsbergsv. 13
882 40 Långsele


Hjälta Bygg, AB
Hjälta 219
882 91 Långsele


Marcus Olsson Bygg & VVS
Örbäck 117
882 91 Långsele


Sollefteå Produktion AB
N. Åbacken 102
882 91 Långsele

Annons:

Snickare i Långsele

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Långsele vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Långsele.

Bygginfo om Långsele

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånarantal: 1584, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Långsele här om du vill veta mer än byggrelaterat i Långsele.