Byggfirmor verksamma i Härnösand

Annons:
I staden Härnösand finns totalt 11 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Härnösand eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Härnösand. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Härnösand kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västernorrland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Härnösand

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Härnösand så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Härnösand så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Härnösand passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västernorrland.

Bondsjö Trä & Plåt AB
Smedjev. 4
871 54 HÄRNÖSAND


Ducit AB
Nybrog. 17
871 31 Härnösand


Fritz Johanssons Byggnadsfirma
Båtsmansv. 5
871 53 Härnösand


Gesims Byggentreprenad
Västerbrån 232
871 93 Härnösand


J A Skogström AB, JASAB
Jägareg. 4
871 42 Härnösand


Malms Kakelugnsmontage
Johan Nybergs v. 14
871 33 Härnösand


Restaurang & Bar Bittens
Klefbomsv. 23
871 40 Härnösand


Scaffolding International Group North AB
Fiskareg. 11
871 33 Härnösand


Strindins Bygg I Härnösand, AB
Sörmark 122
871 93 Härnösand


Sundins Bygg
Spjutg. 36
871 51 Härnösand


W.H. Försäljning AB
Bryggvägen 38
871 65 HÄRNÖSAND

Annons:

Snickare i Härnösand

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Härnösand vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Härnösand.

Bygginfo om Härnösand

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Härnösand här om du vill veta mer än byggrelaterat i Härnösand.