Byggfirmor verksamma i Bollstabruk

Annons:
I staden Bollstabruk finns totalt 3 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Bollstabruk eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Bollstabruk. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Bollstabruk kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västernorrland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Bollstabruk

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Bollstabruk så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Bollstabruk så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Bollstabruk passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västernorrland.

Bergmans Rör & Industri I Norrland AB
Ed 115
873 92 Bollstabruk


Jernbarken AB
Bollstamo 131
873 91 BOLLSTABRUK


R Pahlins Bygg, AB
Holmnäsv. 13 A
873 30 Bollstabruk

Annons:

Snickare i Bollstabruk

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Bollstabruk vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Bollstabruk.

Bygginfo om Bollstabruk

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Bollstabruk här om du vill veta mer än byggrelaterat i Bollstabruk.