Byggfirmor verksamma i Bjästa

Annons:
I staden Bjästa finns totalt 4 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Bjästa eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Bjästa. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Bjästa kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västernorrland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Bjästa

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Bjästa så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Bjästa så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Bjästa passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västernorrland.

F Persson Entreprenad Kornsjö AB
Kornsjö 107
893 91 BJÄSTA


K Thorén Plåt & Svets AB
Bergom 317
893 92 Bjästa


Mjäla Gårds Bygg AB
Njäla 3604
893 92 Bjästa


Pirrås Plattsättning AB
Drillv. 9
893 30 Bjästa

Annons:

Snickare i Bjästa

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Bjästa vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Bjästa.

Bygginfo om Bjästa

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Yta: 204,90 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Bjästa här om du vill veta mer än byggrelaterat i Bjästa.