Byggfirmor verksamma i Bispgården

Annons:
I staden Bispgården finns totalt 5 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Bispgården eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Bispgården. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Bispgården kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västernorrland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Bispgården

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Bispgården så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Bispgården så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Bispgården passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västernorrland.

Bilfinger Industrial Services Sweden AB
Svarthålsforsen Svarthålsforsens Kraftverk
840 73 Bispgården


Lundström & Co Byggfirman AB
Utanede Holmsta Gård 249
840 73 Bispgården


Sthlmvip Bygg AB
Utanede 308
840 73 Bispgården


Stråhle Mikael Construction Company AB
Långliden 229
840 73 Bispgården


Vattenfall Services Nordic AB
Stadsforsen 120
840 73 Bispgården

Annons:

Snickare i Bispgården

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Bispgården vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Bispgården.

Bygginfo om Bispgården

Bispgården är kyrkbyn i Fors socken i Ragunda kommun i östligaste Jämtland. Orten är uppdelad på två tätorter: Västra Bispgården och Östra Bispgården. Bispgården ligger cirka 120 km öster om Östersund längs riksväg 87. Riksväg 86 går från Bispgården mot Sundsvall. Här har sedan 1885 funnits en järnvägsstation längs Stambanan genom övre Norrland.

Yta: 289,67 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Bispgården här om du vill veta mer än byggrelaterat i Bispgården.