Byggfirmor verksamma i Bergeforsen

Annons:
I staden Bergeforsen finns totalt 6 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Bergeforsen eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Bergeforsen. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Bergeforsen kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västernorrland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Bergeforsen

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Bergeforsen så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Bergeforsen så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Bergeforsen passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västernorrland.

Finnäs Jörgen
Kontorillv. 5
861 92 Bergeforsen


Hercules Grundläggning AB
Industrig. 3
861 38 Bergeforsen


MMT Mark & Murteknik AB
Industrig. 5
861 38 Bergeforsen


Ms Hallmontage AB
Rockag. 17
861 39 BERGEFORSEN


Nilab Bygg & Montage, AB
Tallmov. 7
861 38 Bergeforsen


Sjöströms Bygg & Montage i Sundsvall AB
Hökarv. 7
861 38 Bergeforsen

Annons:

Snickare i Bergeforsen

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Bergeforsen vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Bergeforsen.

Bygginfo om Bergeforsen

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånarantal: 1563, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Bergeforsen här om du vill veta mer än byggrelaterat i Bergeforsen.