Byggfirmor verksamma i Obbola

Annons:
I staden Obbola finns totalt 9 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Obbola eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Obbola. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Obbola kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västerbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Obbola

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Obbola så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Obbola så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Obbola passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västerbotten.

Björntjänst I Umeå AB
Lilltuvan 19
913 42 Obbola


Fastighetsutveckling I Obbola AB
Linjev. 5
913 41 OBBOLA


Kakelman&Klinker
Notv. 10
913 42 Obbola


Kempes Bygg & Snickeri Montage AB
Kvarnv. 5
913 42 Obbola


Kent Lastare
Minkstigen 2
913 42 Obbola


Rb Bygg
Kvarnv. 10
913 42 Obbola


Rickards Bygg I Umeå AB
Kvarnv. 10
913 42 Obbola


Th Metal Group AB
Uppförsbacken 3 B
913 41 OBBOLA


Urpiala El & Bygg AB
Bygränd 17
913 42 Obbola

Annons:

Snickare i Obbola

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Obbola vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Obbola.

Bygginfo om Obbola

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Obbola här om du vill veta mer än byggrelaterat i Obbola.