Byggfirmor verksamma i Kåge

Annons:
I staden Kåge finns totalt 13 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Kåge eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Kåge. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Kåge kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västerbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Kåge

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Kåge så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Kåge så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Kåge passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västerbotten.

Acelia Inkasso AB
Tung. 19
934 32 Kåge


Brännström, Lage Stefan
Norrlångträsk 113
934 95 KÅGE


Brännströms Fastighetsservice HB
Häggbärsg. 57
934 91 KÅGE


Byggbossen I Västerbotten, AB
Storg. 4
934 31 KÅGE


Cicito AB
Byg. 61
934 91 KÅGE


Hans Bystedt, HB
Frostkåge 259
934 92 Kåge


Jv Kåge Bygg, AB
Hamng. 28 A
934 31 KÅGE


Kr Anläggningsservice HB
Frostkåge 116
934 92 Kåge


Kr Helt O Hållet AB
Piratv. 2
934 31 KÅGE


Nordisk Teknologi I Kåge Svets och Montage AB
Dalg. 2
934 32 Kåge


Norra Västerbotten Bygg AB
Häggbärsg. 47
934 91 KÅGE


P.M:S Monteringar HB
Byg. 61
934 91 KÅGE


Skellefteå Räckesmontage AB
Storg. 42
934 32 Kåge

Annons:

Snickare i Kåge

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Kåge vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Kåge.

Bygginfo om Kåge

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Kåge här om du vill veta mer än byggrelaterat i Kåge.