Byggfirmor verksamma i Holmsund

Annons:
I staden Holmsund finns totalt 10 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Holmsund eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Holmsund. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Holmsund kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västerbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Holmsund

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Holmsund så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Holmsund så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Holmsund passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västerbotten.

Brunnsborrarna Rehn & Sjöberg AB
Stenhuggareg. 15
913 35 HOLMSUND


Bygg O Bo I Umeå AB
Sångstigen 27
913 33 HOLMSUND


Dahlstedt Byggkonsult, AB
Zakrisv. 12 C
913 35 HOLMSUND


Delete Service AB
Korsv. 1
913 35 HOLMSUND


Glh Byggdetaljer AB
Stenhuggaregatan 21
913 35 HOLMSUND


Uab What You Want Litauen Filial
Industrig. 13
913 31 HOLMSUND


Umeå Personaluthyrning Och Bygg AB
Brännölandet 58
913 35 HOLMSUND


Urpialas Rep & Bygg
Zakrisv. 14 A
913 35 HOLMSUND


Urpialas Rep & Bygg AB
Zakrisv. 14 A
913 35 HOLMSUND


Örnberg Entreprenad AB
Karlsborg 102
913 35 HOLMSUND

Annons:

Snickare i Holmsund

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Holmsund vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Holmsund.

Bygginfo om Holmsund

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Holmsund här om du vill veta mer än byggrelaterat i Holmsund.