Byggfirmor verksamma i Flarken

Annons:
I staden Flarken finns totalt 5 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Flarken eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Flarken. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Flarken kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västerbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Flarken

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Flarken så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Flarken så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Flarken passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västerbotten.

AR Bygg AB
0934 - 211 40Ar Bygg AB
Gammelbyn 86
915 96 FLARKEN


Brex AB
Pellboda 48
915 96 FLARKEN


Lars Murare
Gammelbyn 8
915 96 FLARKEN


Toljawoods Hus & Bygg AB
Flarkv. 149
915 96 FLARKEN

Annons:

Snickare i Flarken

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Flarken vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Flarken.

Bygginfo om Flarken

Flarken är en småort i Nysätra socken i Robertsfors kommun, Västerbotten. Flarken ligger cirka 8 km väster om Ånäset. Söder om byn passerar Flarkån på sitt lopp mot Hertsångerälven vid Ånäset. I byn ligger Flarkens kapell. Byn hade en skola som lades ner 2007.

Yta: 25 hektar
Invånarantal: 101, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Flarken här om du vill veta mer än byggrelaterat i Flarken.