Byggfirmor verksamma i Dorotea

Annons:
I staden Dorotea finns totalt 4 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Dorotea eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Dorotea. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Dorotea kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Västerbotten.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Dorotea

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Dorotea så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Dorotea så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Dorotea passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Västerbotten.

Björkman traktorarbeten AB, Tommy
0942 - 320 11Doromodulen AB
Storg. 61
917 32 Dorotea


Dorro Bygg och Plåt, AB
Spejares v. 11
917 32 Dorotea


Yssbyss Skog AB
Sjöstigen 3
917 32 Dorotea

Annons:

Snickare i Dorotea

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Dorotea vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Dorotea.

Bygginfo om Dorotea

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Dorotea här om du vill veta mer än byggrelaterat i Dorotea.