Byggfirmor verksamma i Likenäs

Annons:
I staden Likenäs finns totalt 2 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Likenäs eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Likenäs. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Likenäs kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Värmland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Likenäs

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Likenäs så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Likenäs så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Likenäs passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Värmland.

Bröderna Jacobssons Byggteknik AB
Amnerud 26
680 63 Likenäs


Transtrands Bygg Och Golv
Transtrand Broddgården 15
680 63 Likenäs

Annons:

Snickare i Likenäs

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Likenäs vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Likenäs.

Bygginfo om Likenäs

Likenäs är en småort i Dalby socken i Torsby kommun belägen i Klarälvdalen. Likenäs var tingsplats för Älvdals härad till 1971.

Yta: 88 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Likenäs här om du vill veta mer än byggrelaterat i Likenäs.