Byggfirmor verksamma i Filipstad

Annons:
I staden Filipstad finns totalt 13 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Filipstad eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Filipstad. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Filipstad kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Värmland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Filipstad

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Filipstad så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Filipstad så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Filipstad passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Värmland.

Degerstedt Bygg & Glasmästeri AB
Fransfallet
682 91 Filipstad


Haags Timmerhus AB
Finngårdarna 220
682 92 FILIPSTAD


Höglunda Bygg & Gräv KB
Artistv. 37
682 34 FILIPSTAD


J T:S Bygg
Bergskalhyttan 20
682 91 Filipstad


J Thörnqvist Bygg i Filipstad AB
Bergskalhyttan 20
682 91 Filipstad


J. Thörnqvist Bygg I Filipstad AB
Vasag. 23
682 33 Filipstad


Janne Qvist Byggfirma,, AB
Förrådsg. 11
682 33 Filipstad


Leif Sundqvist Bygg AB
Lövlundsg. 4
682 33 Filipstad


Lundells Entreprenad
Långban Hagalund 1
682 92 FILIPSTAD


Markus Degerstedts Uthyrning AB
Pålandsv. 67
682 34 FILIPSTAD


Multi Montage Filipstad, AB
Patron Bergströms v. 25
682 33 Filipstad


Multi Montage Värmland AB
Patron Bergströms v. 25
682 33 Filipstad


Qist Nordic AB
Torkhushöjden 15
682 92 FILIPSTAD

Annons:

Snickare i Filipstad

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Filipstad vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Filipstad.

Bygginfo om Filipstad

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Filipstad här om du vill veta mer än byggrelaterat i Filipstad.