Byggfirmor verksamma i Deje

Annons:
I staden Deje finns totalt 7 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Deje eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Deje. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Deje kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Värmland.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Deje

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Deje så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Deje så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Deje passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Värmland.

A.T. Bygg
Torptjärnsv. 2
669 30 Deje


Bilfinger Industrial Services Sweden AB
Bruksvägen 100
669 32 Deje


Deje Byggtjänst, AB
Industriv. 20
669 31 DEJE


Hjertstedt Bygg i Värmland AB
Industriv. 6
669 31 DEJE


Skogsinvest Värmland AB
Lindv. 2
669 32 Deje


Stab Kraft & Entreprenad, AB
Jeriko 2
669 91 DEJE


Ävjagården AB
Ävjagården
669 91 DEJE

Annons:

Snickare i Deje

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Deje vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Deje.

Bygginfo om Deje

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Deje här om du vill veta mer än byggrelaterat i Deje.