Byggfirmor verksamma i Vattholma

Annons:
I staden Vattholma finns totalt 4 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Vattholma eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Vattholma. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Vattholma kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Uppsala.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Vattholma

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Vattholma så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Vattholma så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Vattholma passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Uppsala.

Acutera AB
Lena-ekeby 60
743 92 VATTHOLMA


Melins Bygg och Fastighet AB
Lodsmedsv. 7
743 50 VATTHOLMA


Rora Byggservice AB
Bredgården 42
743 93 Vattholma


Uppsala Byggtekno AB
Skogshyddan
743 93 Vattholma

Annons:

Snickare i Vattholma

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Vattholma vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Vattholma.

Bygginfo om Vattholma

Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Yta: 116,09 hektar
Invånarantal: 1427, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Vattholma här om du vill veta mer än byggrelaterat i Vattholma.