Byggfirmor verksamma i Runhällen

Annons:
I staden Runhällen finns totalt 2 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Runhällen eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Runhällen. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Runhällen kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Uppsala.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Runhällen

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Runhällen så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Runhällen så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Runhällen passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Uppsala.

Teår Bygg
Olsbo 102
744 93 Runhällen


Uppsala Golv & Betong AB
Lov. 14
744 93 Runhällen

Annons:

Snickare i Runhällen

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Runhällen vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Runhällen.

Bygginfo om Runhällen

Runhällen är en tätort i Heby kommun i Uppsala län (Uppland). Samhället ligger cirka 12 kilometer norr om Heby och ett par kilometer sydost om Enåkers kyrkby. Orten hade 217 invånare år 2010. Runhällen var tidigare stationssamhälle och järnvägsknut, men har idag inga större arbetsgivare.

Yta: 49,81 hektar
Invånarantal: 217, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Runhällen här om du vill veta mer än byggrelaterat i Runhällen.