Byggfirmor verksamma i Östervåla

Annons:
I staden Östervåla finns totalt 9 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Östervåla eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Östervåla. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Östervåla kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Uppsala.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Östervåla

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Östervåla så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Östervåla så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Östervåla passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Uppsala.

Bra Rot 1 AB
Frisk, Göran
Smedsg. 5
740 46 ÖSTERVÅLA


Hummelgård Bygg & Anläggningar AB
Stärte 124
740 46 ÖSTERVÅLA


Lagbo Bygg AB
Nyg. 14
740 46 ÖSTERVÅLA


Lindblom Bygg & Service
Vreta 181
740 46 ÖSTERVÅLA


Lundbo Bygg & Fastigheter AB
NORRSÄLJA
740 46 ÖSTERVÅLA


Lärarförbundets Lokalavdelning I Heby
0292 - 712 86Upplanda Lantbruk & Bygg
Upplanda 329
740 46 ÖSTERVÅLA


Vreta Berg ABAnnons:

Snickare i Östervåla

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Östervåla vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Östervåla.

Bygginfo om Östervåla

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Östervåla här om du vill veta mer än byggrelaterat i Östervåla.