Byggfirmor verksamma i Knutby

Annons:
I staden Knutby finns totalt 6 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Knutby eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Knutby. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Knutby kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Uppsala.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Knutby

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Knutby så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Knutby så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Knutby passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Uppsala.

Jimmy Söderströms Bygg & Entreprenad
Ingeborgsby 26
740 12 KNUTBY


Knutby Bygg
Gränsta 319
740 12 KNUTBY


Norlin Byggnadsfirma, Lars
Knutby-ösby 10
740 12 KNUTBY


Oscar Dillner Bygg AB
Bladåkersby 26
740 12 KNUTBY


Think Strong Int KB
Trastens v. 2
740 12 KNUTBY


Tre T Mark AB
Sotter 132
740 12 KNUTBY

Annons:

Snickare i Knutby

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Knutby vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Knutby.

Bygginfo om Knutby

Knutby är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Knutby socken. Knutby ligger omkring fyra mil öster om Uppsala. Mellan 1842 och 1917 var Knutby tingsställe för Närdinghundra härad.

Yta: 54,87 hektar
Invånarantal: 564, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Knutby här om du vill veta mer än byggrelaterat i Knutby.