Byggfirmor verksamma i Karlholmsbruk

Annons:
I staden Karlholmsbruk finns totalt 1 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Karlholmsbruk eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Karlholmsbruk. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Karlholmsbruk kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Uppsala.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Karlholmsbruk

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Karlholmsbruk så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Karlholmsbruk så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Karlholmsbruk passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Uppsala.

Karlholm Bygg
De Geersg. 12
819 40 KARLHOLMSBRUK

Annons:

Snickare i Karlholmsbruk

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Karlholmsbruk vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Karlholmsbruk.

Bygginfo om Karlholmsbruk

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Karlholmsbruk här om du vill veta mer än byggrelaterat i Karlholmsbruk.