Byggfirmor verksamma i Gimo

Annons:
I staden Gimo finns totalt 8 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Gimo eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Gimo. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Gimo kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Uppsala.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Gimo

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Gimo så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Gimo så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Gimo passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Uppsala.

Flymyra-Ramhälls Samfällighetsförening
Lysta 132
747 95 Gimo


Gimo Bygg Och Inredning
Långg. 33
747 42 Gimo


Gimo Järn Och Bygg AB
Uppsalav. 30
747 42 Gimo


HJK Entreprenad AB
Gimo Torg 5
747 43 GIMO


MV Byggentreprenader AB
Tummarg. 2
747 42 Gimo


Ps Energideklaration AB
Fyrbovägen 28
747 44 Gimo


Villabrunnar Jansson AB
Solängsg. 35
747 41 GIMO


Westerman Entreprenad AB
Långg. 22
747 42 Gimo

Annons:

Snickare i Gimo

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Gimo vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Gimo.

Bygginfo om Gimo

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Gimo här om du vill veta mer än byggrelaterat i Gimo.