Byggfirmor verksamma i Tungelsta

Annons:
I staden Tungelsta finns totalt 13 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Tungelsta eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Tungelsta. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Tungelsta kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Tungelsta

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Tungelsta så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Tungelsta så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Tungelsta passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

Bgl Bygg
Häckgränd 14
137 54 TUNGELSTA


Brennius Maria Entreprenad & Transport A
Lillgårdsv. 10
137 57 Tungelsta


Dalbyhus,, AB
Blidv. 2
137 57 Tungelsta


Gunnar Jensen Rör Bygg AB
Backv. 81
137 57 Tungelsta


HB Siltis Entreprenad
Längdhoppsv. 35
137 54 TUNGELSTA


Harjo Bygg AB
Södertäljev. 161
137 93 Tungelsta


Renoma Bygg & Konsult
Diskusv. 29
137 56 TUNGELSTA


Stabilitas AB
Tornbergav. 26
137 54 TUNGELSTA


Te & Pn Bygg & Projektledning AB
Sorundav. 31
137 93 Tungelsta


Tow Bygg & Anläggning AB
Södertäljev. 135 A
137 93 Tungelsta


Uptomax AB
Tornbergav. 21 B
137 54 TUNGELSTA


Vox Byggtjänst
Backv. 11
137 57 Tungelsta


Årsta Berg & Bygg AB
08 - 500 311 26


Annons:

Snickare i Tungelsta

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Tungelsta vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Tungelsta.

Bygginfo om Tungelsta

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånarantal: 4 257, år 2003

Du kan hitta mer info om staden Tungelsta här om du vill veta mer än byggrelaterat i Tungelsta.