Byggfirmor verksamma i Tumba

Annons:
I staden Tumba finns totalt 7 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Tumba eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Tumba. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Tumba kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Tumba

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Tumba så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Tumba så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Tumba passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

A. Vestlunds Bygg
Skrävstav. 35
147 32 Tumba


Globen Entreprenad AB
Sporres v. 3
147 31 TUMBA


MGM Bygg
Nedergårdsv. 7
147 40 TUMBA


Shxh Bygg AB
Tunav. 14
147 42 TUMBA


Stockholms Markteknik AB
Skyttbrinksv. 29 F
147 39 TUMBA


Södertörnsgruppen AB
Dalv. 19
147 33 TUMBA


Team Emba AB
Finkmossv. 112
147 34 Tumba

Annons:

Snickare i Tumba

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Tumba vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Tumba.

Bygginfo om Tumba

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Tumba här om du vill veta mer än byggrelaterat i Tumba.