Byggfirmor verksamma i Stenhamra

Annons:
I staden Stenhamra finns totalt 13 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Stenhamra eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Stenhamra. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Stenhamra kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Stenhamra

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Stenhamra så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Stenhamra så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Stenhamra passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

Allmar Bygg Och Fasad AB
Ängsv. 12 B
179 61 STENHAMRA


Aptexa Bygg I Stockholm Fil Till Ursviks Entreprenad Ltd, UK
Söderströms v. 125
179 61 STENHAMRA


Baracus
Morellv. 23
179 63 STENHAMRA


Bellmansro Montage & Bygg AB
Gläntstigen 3
179 65 STENHAMRA


Doktorbygg
Klevbergsv. 145
179 60 Stenhamra


Gazpacho Inc. AB
Alvikens Gårdsv. 9
179 62 Stenhamra


Jysab AB
Klyvarestigen 31
179 61 STENHAMRA


Miro Byggdesign
Skogsv. 29
179 61 STENHAMRA


Peter Lund Bygg KB
Alviksv. 18
179 62 Stenhamra


Snickar Puls AB
Strandvägen
179 61 STENHAMRA


Tmb Montage & Inredning AB
Kvartsstigen 9 B
179 61 STENHAMRA


Tmb Montage och Inredning
Kvartsstigen 9 B
179 61 STENHAMRA


Törnby Bygg & Maskin HB
Stenhamrav. 48
179 65 STENHAMRA

Annons:

Snickare i Stenhamra

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Stenhamra vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Stenhamra.

Bygginfo om Stenhamra

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Du kan hitta mer info om staden Stenhamra här om du vill veta mer än byggrelaterat i Stenhamra.