Byggfirmor verksamma i Spånga

Annons:
I staden Spånga finns totalt 8 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Spånga eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Spånga. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Spånga kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Spånga

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Spånga så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Spånga så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Spånga passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

Gestlöf-Bygg&Snickeri
Solhagav. 70
163 47 Spånga


Johannesberg Golf
08 - 514 500 00Lars Söderdahl Konsult AB
Söderbergav. 15
163 46 SPÅNGA


Marpav Mur & Puts AB
Frögränd 4
163 44 SPÅNGA


Nordisol Akustik Stockholm AB
Winquists v. 10 -12
163 41 Spånga


Recreo Bygg AB
Domnarvsg. 11
163 53 SPÅNGA


Servicestart Sverige AB
Skogängsv. 59
163 41 Spånga


Tunga Lyft I Sverige AB
Domnarvsg. 7
163 53 SPÅNGA

Annons:

Snickare i Spånga

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Spånga vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Spånga.

Bygginfo om Spånga

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Du kan hitta mer info om staden Spånga här om du vill veta mer än byggrelaterat i Spånga.