Byggfirmor verksamma i Solna

Annons:
I staden Solna finns totalt 12 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Solna eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Solna. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Solna kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Solna

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Solna så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Solna så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Solna passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

Anders Byggare AB
Österv. 35
169 55 SOLNA


BTH Bygg AB
Armég. 38
171 71 Solna


Constrera AB
Banvaktsv. 24
171 48 Solna


Drava Bygg & Badrum AB
Ankdammsg. 24
171 43 SOLNA


Idrotts- & Trädgårdsanläggningar, AB
Åldermansv. 3
171 48 Solna


KM LIVING CONSTRUCTION AB
Erik Sandbergs gata 6
169 34 Solna


Lemminkäinen Sverige AB
Svetsarv. 24
171 41 SOLNA


Metrolit Byggnads AB
Hemvärnsg. 15
171 54 SOLNA


Mfh Bygg, AB
Huvudsta Gård
171 73 Solna


Palhus Förvaltning & Facilities Management AB
Armég. 20
171 71 Solna


Riksbyggen
Råsundav. 1 -3
169 26 SOLNA


Rope Access Stockholm AB
Storg. 27
171 63 SOLNA

Annons:

Snickare i Solna

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Solna vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Solna.

Bygginfo om Solna

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Du kan hitta mer info om staden Solna här om du vill veta mer än byggrelaterat i Solna.