Byggfirmor verksamma i Sollentuna

Annons:
I staden Sollentuna finns totalt 6 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Sollentuna eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Sollentuna. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Sollentuna kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Sollentuna

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Sollentuna så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Sollentuna så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Sollentuna passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

Acoustic Montage AB
Bergkällav. 30
192 79 SOLLENTUNA


Dywidag Sverige, AB
Sjöängsv. 7
192 72 Sollentuna


Hambergs Entreprenad
Pionv. 3
191 47 SOLLENTUNA


Martinsons Entreprenad, AB
Orrv. 26 -26
192 55 SOLLENTUNA


Rönnmarks Undertak AB
Sidensvansv. 8
192 55 SOLLENTUNA


Spännteknik S.L.F. AB
Sjöängsv. 7
192 72 Sollentuna

Annons:

Snickare i Sollentuna

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Sollentuna vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Sollentuna.

Bygginfo om Sollentuna

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Du kan hitta mer info om staden Sollentuna här om du vill veta mer än byggrelaterat i Sollentuna.