Byggfirmor verksamma i Skogås

Annons:
I staden Skogås finns totalt 14 byggfirmor som är yrkesverksamma och kan hjälpa dig med ditt byggarbete när det behövs. Beroende på vad för byggarbete man har på gång så kommer vissa av dessa företag passa olika bra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt byggarbete redan innan du kontaktar en byggfirma i Skogås eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring byggprojektet. Byggfirman kommer också vilja veta dessa detaljer när du kontaktar dem så det är bra att ha allt detta redo innan du ringer. Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för byggfirmorna som är yrkesverksamma i Skogås. Du hittar allt från erfarna hantverkare till målare, elektriker och liknande som kan hjälpa dig med ditt byggarbete, oavsett vad det är för byggprojekt. Hittar du ingen byggfirma som passar dina krav i Skogås kan du istället kolla efter ett byggföretag i andra städer i Stockholm.
Annons:

Erfarna byggfirmor i Skogås

Genom att du kontaktar mer än en byggfirma blir det lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dem erbjuder. Även om du jämför priser mellan byggfirmor i Skogås så kan priserna ändå variera en del. Därför bör du alltid kontrollera detta inför ditt byggarbete i Skogås så att du inte lägger ut onödiga summor inför din renovering, husbyggnation eller golvläggning. Det är därför vår lista över byggfirmor finns nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa byggfirmor i Skogås passa dina krav kan du istället kolla i andra delar av Stockholm.

Byggnadsaktiebolaget Libellen
Nyckelv. 3
142 50 SKOGÅS


Destroy Rebuilding Company AB
Smärgelv. 9 A
142 50 SKOGÅS


Fahlens bygg & grund AB
Svarvarv. 20
142 50 SKOGÅS


Fasadputsarna AB
Slipstensv. 9
142 50 SKOGÅS


Friska Hus AB
Dumperv. 3
142 50 SKOGÅS


Jormas Vent och Bygg AB
Studiev. 37
142 33 Skogås


Leon & Anna Bygg AB
Storvretsv. 63
142 31 Skogås


Mansourian Hälsa AB
Skogåstorget 9
142 30 SKOGÅS


Pennoyer Bygg
Rotv. 9
142 52 SKOGÅS


Plus Montage AB
Lagerv. 56
142 91 Skogås


SPENTAB
Smärgelv. 15
142 50 SKOGÅS


Stadens VVS och Bygg I Trångsund AB
Skogås Torgv. 6 Centrum
142 30 SKOGÅS


TP Mur & Puts AB
Fräsarv. 26 B
142 50 SKOGÅS


Ventilux AB
Centrumv. 6 B
142 52 SKOGÅS

Annons:

Snickare i Skogås

Hos i stort sett alla byggfirmorna från listan ovan hittar du erfarna och bra snickare i Skogås vilka kan det mesta om olika typer av snickeriarbeten. T.ex. om du behöver hjälp med att bygga tillbyggnad, renovera eller bygga garage i Skogås.

Bygginfo om Skogås

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Du kan hitta mer info om staden Skogås här om du vill veta mer än byggrelaterat i Skogås.